4. september 2014

Storsjøen 31.8

Ståle meldte at han hadde åpning for tur på dagen søndag - og etter litt organisering og planlegging og frem og tilbake endte vi med å dra med båten min til Storsjøen. Startet ikke alt for tidlig, men var på plass en stund over 9 og var vel utpå selve sjøen litt før 10. OK forhold, bare litt mye vind innimellom. Planen var å veksle litt mellom jigging og dorging, men det ble mest det siste. Fant aldri noe sted det var action på jiggen, så da mistet vi fort trua på det - mye område å lete på der oppe gitt.

På dorginga var det dog sporadisk action - uten at størrelsen var noe som helst å skryte av. Tok litt tid før vi "fant ut av" vannet - men etter å ha funnet ut at jeg hadde dybdekart på Navionics og landet på noen woblere som gikk noenlunde riktig dypt gikk det litt bedre, og vi fikk lurt opp en del fisker. Størrelsen var dog aldri som vi håpet, og selv om vi gikk etter abbor ble det mest gjedder. Ståle mista et par fisk som virket bra, men det som kom opp var 17-18 gjedder opp til maks 2 kg, samt 2 halvkilos borrer. 
 
Jaja - deilig å komme seg utpå var det uansett, og det er greit å prøve å "kjøre inn" båten litt og fnne ut hva som skal til for å gjøre den til en optimal fiskemaskin. Så langt funker den ganske bra - og med litt mer elektronikk og rigging tror jeg den blir helt super:-)

Ingen kommentarer: