30. januar 2006

Lake i Vorma 29.1

Jeg og Ståle tok en sein kveldstur i Vorma etter lake i gårkveld. Vi bestemte oss for å prøve et nytt sted og la trøstig i vei. Det var dyp og tung snø, og ingen stier eller opptråkkede spor å finne. Terrenget var også enda en del verre enn vi hadde fryktet (og vi var ikke optimister), så det ble en drøy trasketur, men vi fant til slutt neset vi hadde sett oss ut på kartet. Det var forsåvidt en fin plass, men for det første var det is langs land (den ble fjernet foran der vi fisket med et lite stunt), for det andre var det veldig langgrunt.

Etter litt prøvekasting (der ca. halvparten av kastene endte oppe på is ute i bakevja et sted), fant vi til slutt et lite dyphull, som såvidt var tilgjengelig ved iskanten der ute et sted. Der nappet det, men så veldig spennende var det likevel ikke. jeg fikk to smålaker, Ståle en, litt mer napping var det innimellom, og det var alt.

Så etter en stund med halvdårlig lakefiske trasket vi den lange veien gjennom dypsnøen tilbake til bilen - jaja, det ble i det minste litt trim...

PS: Smålakene så forresten ikke ut til å være gytefisk, så om jeg skal tippe er gytefisken et helt annet sted...

Ingen kommentarer: