5. desember 2015

Blanketur etter rødhai 26.11

Fisker alt for lite for tiden - men Rudolf er stadig vekk innom Oslo i jobbsammenheng - og jeg har sagt han må si fra når han er her, så kan få henge med på fisketur om det passer slik. Han var her nå for en drøy uke siden og var veldig gira på å lufte seg - og ville gjerne fiske rødhai. Nå er rødhaifiske på denne sida langt fra bankers, men siden Rudolf var gira, og jeg trengte å lufte meg gav vi det et forsøk. Pønska litt frem og tilbake på plass, men landet på å prøve en plass som har levert en del haier, dog flest litt seinere på året (eller rettere sagt tidligere).

Plukka opp Rudolf på hotellet og rigga oss opp på plass. Lempa ut to stenger hver og satte oss og venta. Regna med det skulle være hvittingaction, men det skjedde absolutt ingenting. Etter en stund sjekka vi agnene, men de var helt urørte. Bytta agn og gav det en stund til, men det var dødt som i graven. Jaja...

Tiden gikk imidlertid fort med masse fiskepreik og spennende artsfiskerelaterte ting - fikk blant annet masse oppdateringer på kutlingfronten, alltid hyggelig med godt selskap på tur!

Ingen kommentarer: