14. november 2015

Hyggefiske etter lake i Glomma - 8.11 & 12.11

Hektisk periode på jobb og mye å ordne i heimen - og fiskeføret har heller ikke vært enormt fristende. Litt lufting trenger en likevel, men fiskeprosjektene har begrenset seg til lavterskelfiske etter lake. Litt tidlig til at jeg har skikkelig trua på grov gytelake enda, men en og annen storlake har nok begynt å bevege seg og spise seg opp tenker jeg.

Første tur var med Ståle - jevnt med action, men forsiktig napping var gjennomgangstemaet. jeg fikk vel 5 eller 6 stk, største var en fisk med OK kondis - godt i gang med å spise seg opp til gytinga virker det som. Den hadde et heftig arr fra et gjeddebitt, tipper vi snakker en 10+. Ståle sleit med krokinga, og fikk opp noen få smålaker bare.

Neste tur var med Marius - bra med action kjapt, og så hadde vi en lang dødperiode, før det dukket opp et par fisk igjen helt på tampen. Til sammen ble det vel et titalls fisk, men kun en med særlig kondis, den var til gjengjeld smellfeit. Vi veide ingen av fiskene, anslår at de største var rett over kiloen.

Ingen kommentarer: