31. mai 2015

Øyeren 27.5

Ny tur etter gjørs på Øyeren-plassen - med Marius og Andreas denne gangen. Fine forhold forsåvidt, men lav vannstand. Lite vind og mye laue å se, kombinert med sporadisk rovfiskjaging, så trua var egentlig ganske bra. Lite action dog - bare sporadisk smånapping. Forsøkte å presse opp en flire eller laue mens vi venta, men det var også uventa vanskelig.

Det kom ikke opp noe gøy det plutselig ulte villt fra den ene varsleren min. Det lukta gjedde lang vei, men det var tungt, så det var håp om bra fisk. Fikk pressa fisken inn til land og Andreas fikk lurt den opp i håven. Gjedda var lang, men tynn og full av sår - den hadde tydeligvis hatt en tøff gyteperiode. Lengda ble målt til 120 cm blank, mens vekta landa på rett over 9 kg - 9030g for å være nøyaktig. Skulle gjerne hatt den der i toppslag!


9030g/120cm. Den er ikke tung - men den er veldig tynn!

Etter dette ble det en periode med litt smånapping av gjørs, ispedd hissige gjeddesniper. Vi fikk vel opp minst en hver, og Andreas fikk også en bitteliten gjørs - anslagsvis 400g. Etter hvert ble det seint, og vi måtte pakke sammen og komme oss hjem. Jaja - gjørsfisket går ikke helt på skinner ennå, men vi får bare trøkke på...

Ingen kommentarer: