28. mars 2015

Enda mer agnfiskfiske 27.3

Hadde egentlig tenkt å fiske mer sild onsdagskvelden, og så innlede vadesesongen skikkelig på fredag denne uka. Men onsdag ettermiddag kom snøværet og kulden snikende, og både den planlagte onsdagsturen og vadingen på fredag ble lagt på is (eller snø da strengt tatt...).

Kjente dog på at jeg trengte en tur ut og fiske litt fredag, og været ble ikke så aller verst heller. Jeg og Andreas tok dermed turen nedover til Oslofjorden. Vi hadde ikke noen veldig bestemt plan, så vi begynte med litt rekognosering på kjente plasser: Kikka litt på forholdene her og der, så etter flatfisk og annen spennede fisk et tre-fire plasser. Lite liv å se - bortsett fra noen få skrubber og slikt.

Fortsatte etter hvert til plassen vi har fiska sild tidligere. Finfine forhold og etter hvert masse sild å se, men de var fortsatt veldig skvetne, og moderat interessert i det aller meste vi tilbød. Greide dog etter hvert å få lurt opp noen, og da vi gav oss en stund etter midnatt hadde ytterlige drøye 30 sild kommet på land. Da er agnsituasjonen bedre enn den har vært på leeenge - men jeg lurer fælt på hva jeg skal finne på av annet kveldsfiske fremover. Temperaturen gjør at vårfiske og vadinga nok må vente en stund enda gitt...

Ingen kommentarer: