8. april 2014

Glomma 6.4 - en skikkelig bomtur...

Jeg og Ståle var begge klar for en kveldstur søndagen. Var litt usikker på hvor og hva - men landet på at det var verdt et forsøk å prøve gjørsen i Glomma på et sted vi faktisk har lykkes med det tidligere.

Vel på plass innså vi at vi ikke hadde gjort hjemmeleksa helt ift. forholdene - aaalt for lite vann til å fiske der vi hadde tenkt. I tillegg hadde løpet i Glomma endret seg, så vi måtte definitivit finne på noe annet - men vi hadde egentlig ingen plan B.

Improvisasjon i fiskesammenheng har veldig sjelden medført mye positivt for min del - og så ble det også nå. Vi kikket på et par håpløse plasser, og så valgte vi et sted som så noenlunde lovende ut. Problemet viste seg kjapt å være sterk strøm og grisestygg bunn - så vi flyttet derfor 100 meter nedstrøms. Her var bunnen litt bedre, men strømmen var fortsatt litt i overkant - og bunnen var likefullt såpass ille at jeg sleit bort et par nye takler på no time. Når det da (stikk imot værmeldinga)  begynte å regne kom vi kjapt til at nok fikk være nok og noterte en tur som sniker seg inn på topp 3 mislykka turer tror jeg. Jaja...

Ingen kommentarer: