30. august 2011

Andelva igjen 22.8

Ikke godt å vite hva en skal finne på for tida - forholdene er helt håpløse over alt pga. høy vannstand, og inspirasjonen er laber (som vanlig på denne tida av året)... Hadde det vært lov hadde det vel vært tida for ålefiske, men heller ikke det går an lenger.

Jeg og Ståle var uansett klar for litt frisk luft, og etter litt frem og tilbake landet vi på Hurdalssjøen. Kom imidlertid litt for seint avgårde, og etter først å ha et nytt innfall og satt kursen for et nytt vann landet vi på en Andelva-tur igjen - og var på plass der sånn rundt halv ni.

Sneik oss under et gjerde og jigga oss nedover Andelva langs land. Fine plasser, og ganske snart noen småabbor på meg. Endte vel til slutt med rundt 10 stk, sånn rundt 100-200g. Hadde også etter en sånn rundt halvkiloen et par ganger. Det som imidlertid var verre var at jeg mista en skikkelig godfisk. Sugde seg på og dunka hardt og tungt, garantert riktig art og helt sikkert over kiloen. Slapp dessverre rett før den brøt vannflata, så jeg fikk ikke sett den en gang - j... surt!

Det ble selvsagt veldig fort mørkt, og konklusjonen er at det går mot mørke tider og vanskelige fiskeforhold - jaja...

Ingen kommentarer: