2. juni 2012

Skinnerflo 1.6

Tok turen til Skinnerflo fredagen - var gira på sørvfiske og hadde en åpning for å dra noenlunde tidlig. Planla egentlig å dra med Ståle, men han hadde ikke anledning, så etter litt om og men ble det til at jeg dro med Marius V. og Andreas i stedet.

Etter diverse logistikk på vei nedover (henting og levering av stenger og annet stasj med flere stopp underveis) var vi på plass på fiskeplassen litt før 21. Veldig mye og kaldt vann - kom umiddelbart inn litt småfisk på foret, men fisket var urtregt - det tregeste jeg har opplevd i Skinnerflo. Greide å lure opp til sammen 5 fisk i løpet av kvelden: 3 små sørv, 1 liten stam og en ål. Byttet agn fra reke til loff og prøvde litt ulike taktikker, men fisket løsnet aldri... Andreas fikk vel 10 små sørv eller noe slikt + en flire og en brax (han fiska delvis med mark) - Marius blanka... Oh well!

Hadde egentlig tenkt å prøve å presse inn ny Skinnerflotur nå i helga, men det utgår med høye kneløft. Får finne på noe annet tror jeg - og prøve Skinnerflo igjen om en ukes tid eller noe.

Ingen kommentarer: