23. april 2024

Rundtomkring - 16.4, 19.4 & 21.4

Fortsetter faktisk å fiske - dog med dårlig resultat:

Tirsdag 16.4 tok jeg turen opp til Vorma etter jobb. Tok et par timer i sola og prøvde harren. Veldig fine strømforhold, og det verste byggearbeidet der oppe ser ut til å ha gitt seg. Helt dødt dog - kaldt vann med isbiter som drev forbi og kanskje litt tidlig ennå.
 
Fredag 19.4 tok jeg turen ut til Oslofjorden for å starte vadesesongen. Litt høyt vann, men klart og fint. Vada en av standardstrekningene nordfra og et godt stykke sørover. Veldig kaldt vann, veldig lite liv. Så noen få skrubber (bare små) og noen veldig få SØ (også bare små) - samt en taskekrabbe og en børstemark...
 
Søndag 21.4 hentet jeg en kompostkvern på Årnes og fortsatte opp til Glomma. Ble en kort økt frem til sola gikk ned og det ble kaldt. Hadde et par forsiktige napp (harr?) og ellers lite action. Så ikke ut som de andre som sto lenger nede fikk noe heller. Ellers besøk av en bever og uventet høyt vann for årstiden (men hadde sjekket vannstand på forhånd, så var klar over det - det er faktisk på vei nedover og har vært det en ukes tid...)

Ingen kommentarer: