25. september 2018

Litt vading 20.8, 24.8, 25.8 & 31.8

Mandag 20.8
Tok en tur med OHH og Marius etter varene. Gråfarget vann og moderat sikt, men relativt lite bølger. Første strand hadde masse sil, men ingen var. Neste strand ramla jeg på en piggvar på 2-2,5 kg, men den var sur. Marius fant en piggvar på halvkiloen som fikk en tur innom vinduet etter kort tid. Siste strand hadde mye bølger men likevel veldig bra sikt. Marius fant en piggvar på 1640g som han fikk, og jeg fant en på 3+ som var sur.Mye stang ut for min del denne gangen - men godt å være igang igjen.

Fredag 24.8
Ganske kort rapport her: Jeg var en tur og vada med Andreas i går. Strålende sikt, men høyt vann og noe skvalpesjø. Fant en liten slettvar og 35 tunger. Fiska på slettvaren uten suksess og på den største tunga som jeg feilkroka (ca. 1300g og gjenutsatt).

Lørdag 25.8
Ny tur med Andreas, men skivebom på føret. Nada sikt og dermed griseblanking. Oh well...

Fredag 31.8
Jeg, Stein, Marius og OHH tok en tur etter tungene. Delte oss i 2 grupper og gikk litt ulike strekker. Jeg og Marius så vel ca. 30 tunger, mesteparten små. OHH og Stein så noe færre, men også større tunger. Hadde å håpet å finne slettvar også, men så ingen. Dog helt enorme mengder kutlinger og småfisk, og 17,5 grader i vannet...

Ingen kommentarer: