30. juni 2011

Fossersjøen 17.6

Ståle og jeg tok Yrs værmelding for god fisk og dro nedover til Fossersjøen for å fiske brasme. Passerte noen heftige regnbyger på vei nedover, men det var faktisk opphold da vi parkerte bilen rundt kl 20.30. Etter noen minutters basking i tett kjerr, gjørme, glatte steiner og bratte skråninger kom vi frem til en plass hvor det gikk an å få kastet ut noen stenger. Strevde litt med å få plassert alt utstyret siden terrenget var ulendt og alt var vått og sleipt.

En del småfiskaktivitet i vannet, men ingen ville ha det vi presenterte av agn på bunnen. Duppmeitet noen minutter med ett maiskorn og fikk en 50g mort.

Rundt kl 21.45 begynte det å regne litt og kl 21.47 BØTTET det ned med vann fra himmelen. Det høljet ned konstant og det ble egentlig bare trist å være på tur. Beina sovnet på grunn av den ukomfortable sittestillingen, alt ble fuktig og en småsur trekk gjorde det kaldt. Til og med de "alltid ferske og nystekte" bollene fra Shell viste seg å være alt annet enn ferske.

Etter en time regnet det minst like mye og det var ingen tegn til bedring. Da var det bare å stupe ut i den kalde dusjen og rive alt utstyr. Så var det å ta fatt på den klissvåte, sleipe, gjørmete, bratte og gjengrodde kommandoløypa tilbake til bilen med vasstrukkent utstyr med doblet vekt... Jaja...

Ingen kommentarer: